Houtsmuller-Boitelle

advocaten

H outsmuller Boitelle advocaten is is sedert 1982 gevestigd aan de Emmastraat te Hilversum. De aan het kantoor verbonden advocaten zijn allen ervaren en hebben diverse specialismen. Houtsmuller Boitelle Advocaten richt zich op ondernemingen, particulieren, non-profit instellingen en verenigingen.

De praktijkgebieden van het kantoor zijn: Arbeidsrecht, bestuursrecht , bouwrecht, erfrecht, huurrecht, vervoerrecht, mediation, ondernemingsrecht, personen – en familierecht, procesrecht, strafrecht, verbintenissenrecht en verenigingsrecht.

Houtsmuller Boitelle Advocaten hecht een groot belang aan de persoonlijke behandeling van de zaken, waarbij wordt gezocht naar constructieve en praktische oplossingen.
In nauw overleg met de cliënt wordt gekozen voor een bepaalde aanpak van de zaak.

Het oplossen van conflictsituaties en het voeren van processen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van het kantoor. Daarnaast richt het kantoor zich vanzelfsprekend op het voorkomen van conflicten door goede advisering vooraf.

In de loop der jaren heeft het kantoor een uitgebreid landelijk netwerk opgebouwd van externe deskundigen, waaronder diverse hoogleraren, die kunnen worden ingeschakeld voor zeer specialistische adviezen.

Voor meer informatie: www.houtsmuller-boitelle.nl

omhoog

Disclaimer & Copyright © Mr. K. van Bijsterveld. Webdesign door mind-the-gap webdesign.